VETALIN

Bezorging

Samen met onze bezorgpartners doen we ons uiterste best om elke bestelling goed en zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen in Nederland worden altijd als brievenbuspakket via PostNL verzonden. Meer informatie over bestellingen naar het buitenland vindt je onderaan de pagina. 

Verzending binnen Nederland

Levertijd

Bestellingen die we ontvangen op maandag tot en met vrijdag ontvangen voor 17:00 uur versturen we op dezelfde dag, tenzij de producten vermeld staan als niet voorradig.
Besteld in het weekend? Dan versturen we jouw pakket op maandag.
Brievenbuspakket
Alle bestellingen tot en met 8 Vetalin verpakkingen versturen we als brievenbuspakket. Het voordeel is dat je niet thuis hoeft te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. De avond voordat jouw pakket wordt bezorgd ontvang je een track  & trace code.  Meestal bezorgt PostNL het pakket op de dag nadat wij het versturen, zodat heb je jouw pakket binnen 1-2 werkdagen in huis hebt.
 
De bezorgers van PostNL bezorgen op maandag t/m zaterdag. Op zondag worden onze pakketten niet bezorgd.

Verzendkosten

Voor bestellingen tot € 35 binnen Nederland  rekenen wij € 3,95. Bestellingen boven € 35 versturen we gratis.

Bezorging in België en Duitsland

Levertijd

Bestellingen die we ontvangen op maandag tot en met vrijdag ontvangen voor 17:00 uur versturen we op dezelfde dag, tenzij de producten vermeld staan als niet voorradig. 
Besteld in het weekend? Dan versturen we jouw pakket op maandag. De avond voordat jouw pakket wordt bezorgd ontvang je een track  & trace code.  

Normaliter bezorgen zij het pakket op 1 of 2 dagen  nadat wij het versturen.

Als je niet thuis bent dan wordt de bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Je ontvangt een email bij welk afhaalpunt het pakket wordt afgeleverd.

 Op zondag worden onze pakketten niet bezorgd.

Verzendkosten

Voor bestellingen tot € 35 naar België en Duitsland  rekenen wij € 4,95. Bestellingen boven € 35 versturen we gratis.

Scroll naar boven