VETALIN

Retourneren

Wil je één of meerdere artikelen retourneren? Lees dan eerst artikel 5 en 6 van de algemene voorwaarden om te kijken of je aan de voorwaarden voldoet. Geopende producten kunnen niet retour.

Om het retourneren/ ontbinden van de koop goed te kunnen verwerken wordt je gevraagd een mail te sturen naar contact@vetalin.nl. Vermeld hierbij je naam, adres en het ordernummer dat je hebt gekregen. Op basis van deze gegevens wordt de bestelling gecontroleerd. Je ontvangt vervolgens instructies voor retourzending. De kosten van retourzending zijn voor de koper zoals vermeld staat in de algemene voorwaarden. Bij ontvangst van de retourzending worden de producten gecontroleerd. Het aankoopbedrag wordt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op jouw rekening teruggestort.

Retour sturen voor rekening koper

Om jouw pakket zo veilig en goedkoop mogelijk aan ons terug te sturen kun je jouw retour eerst bij ons aanmelden. Na ontvangst van het bericht krijg je dan van onze klantenservice een bevestiging en ontvang je een mail met instructies om het pakket te retourneren. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn € 5,- voor Nederland en € 7,- voor het buitenland. Dit bedrag moet worden voldaan om het verzendlabel te ontvangen.

Terugstorten aankoopbedrag

Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging. Vervolgens storten wij het bedrag terug via dezelfde betaalmethode als die is gebruikt bij de aankoop. In geval van een nog openstaande factuur bij Klarna ontvang je van Klarna een creditfactuur.

Wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat zij/hij het product/de producten heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. 

 

Scroll naar boven