VETALIN

Supplementen hond en kat

Soms kunnen honden en katten wel wat extra hulp gebruiken. De supplementen van Vetalin zijn ontwikkeld door een dierenarts. Unieke recepturen: wetenschappelijke inzichten en traditionele kruidenleer gecombineerd. Rijke, hoogwaardige formules. Zoek je probiotica voor je hond? Of ondersteuning bij angst, aan de blaas, gewrichten of darmen? Bij Vetalin kun je terecht.

Wij staan klaar met persoonlijk advies.  In de deskundige adviezen lees je over veelvoorkomende vragen die we krijgen.

Meer informatie

Dagelijkse voeding aanvullen

In periodes van slecht eten kunnen tekorten ontstaan. Bijvoorbeeld bij spanning, ziekte of na een operatie. Met supplementen vul je de dagelijkse voeding aan. Afgestemd op de speciale behoeftes van jouw hond of kat. Vetalin Multivitamins & L-Lysine is een hoogwaardig multivitamine dat de afweer van jouw hond of kat ondersteunt.

Supplementen kunnen van waarde ter verbetering van de algehele gezondheid. Bij Vetalin wordt altijd naar het hele plaatje gekeken. Waardoor kan een probleem ontstaan? En wat kan hierbij helpen? Supplementen zijn geen medicijnen. In de hulp ter ondersteuning van gewrichten, verbetering van de ontlasting of de blaas zijn andere maatregelen ook belangrijk. Toch moet je soms  naar de dierenarts. Lees in Deskundig advies hoe je dit aanpakt. 

Smakelijke kauwtabletten

Alle probiotica en supplementen zijn smakelijk als kauwtablet te geven. Toedienen gaat dus heel eenvoudig. De supplementen zijn altijd veilig voor langdurig gebruik. Zelfs levenslang als dit nodig is. Dat is fijn als je langdurig hulp wilt bieden.Maar dit hoeft niet! Als het probleem is opgelost mag je altijd stoppen met een supplement. Je hoeft dit niet af te bouwen. Zo kun jij goed voor je eigen unieke situatie kijken wat nodig is. Dat voorkomt onnodig lange kuren en hoge kosten.

Vetalin: een merk van de dierenarts

De supplementen van Vetalin zijn door een dierenarts ontwikkeld. Jij mag hierdoor vertrouwen op het allerbeste voor jouw hond of kat. De producten zijn 100% veilig. Alle supplementen worden in Nederland gemaakt. Met hoogwaardige, zuivere ingrediënten. Zo wordt de hoogste kwaliteit optimaal bewaakt. Vetalin helpt jou je eigen keuzes te maken. Door jou heldere informatie te geven en je kosteloos te adviseren als je hierom vraagt. Transparant, eerlijk en betrouwbaar. Dat is wat je van Vetalin mag verwachten.

DESKUNDIGE ADVIEZEN

cranberry voor honden

Cranberry voor honden | Waarom? + Beste supplement!

Cranberries zijn kleine, felrode bessen die boordevol vitaminen en antioxidanten zitten. Hoewel ze vaak worden geprezen om hun voordelen voor de menselijke gezondheid, blijken cranberries ook zeer gunstig te zijn voor onze honden. Cranberry supplementen voor honden worden steeds populairder vanwege hun positieve effecten op de nierfunctie en urinewegen. In

Lees meer »
vitamine b12 hond

Vitamine B12 hond tekort? Symptomen en oplossingen!

Een tekort aan vitamine B12 en foliumzuur komt regelmatig voor bij honden. Met een bloedonderzoek kan je erachter komen of er daadwerkelijk sprake is van een tekort aan deze essentiële vitamines.Wil je je hond ondersteunen met het toedienen van vitamine B12? Dan is de Vetalin Multivitamines een aanrader. Dit supplement

Lees meer »
foliumzuur hond (2)

Foliumzuur hond (Vitamine B11) bij drachtige honden | Waarom?

Vitamine B11, ook bekend als foliumzuur, speelt een cruciale rol in de gezondheid van honden. Deze wateroplosbare vitamine is essentieel voor verschillende lichaamsfuncties en het tekort eraan kan leiden tot gezondheidsproblemen. In deze blog duik ik dieper in op de voordelen van vitamine B11 voor (drachtige) honden en hoe je

Lees meer »
Scroll naar boven