VETALIN

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.vetalin.nl.  Als je meer informatie wenst of vragen hebt over deze disclaimer, neem dan contact op via e-mail: contact@ramond55.sg-host.com.

 De informatie op deze website vervangt een dierenartsconsult niet.

De informatie die je op deze website vindt is slechts bedoeld om jou te informeren. Het beoogt niet om persoonlijke problemen of -ziekten te diagnosticeren.

Bij een medisch probleem en behoefte aan een diagnose is een consult bij de dierenarts noodzakelijk. Informatie op deze website kan dit nimmer vervangen. Het kan niet worden geïnterpreteerd als individueel medisch advies.

De informatie op deze website wordt zo actueel mogelijk gehouden. Ondanks deze inzet kan het voorkomen dat informatie onvolledig of verouderd is. Vetalin geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die je onderneemt op basis van de informatie van deze website is op eigen risico. Vetalin is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van de informatie op deze website.

Links naar derden

Vetalin is niet aansprakelijk voor inhoud op websites van derden waarnaar door middel van een hyperlink verwezen wordt. Links naar derden houden niet altijd een aanbeveling van die derde of de daar te vinden content of producten in. Vetalin is niet aansprakelijk voor gebroken links of gevolgen van het volgen van links. Inhoud op websites van derden kan veranderen zonder dat Vetalin hiervan op de hoogte is.

Houd er rekening mee dat wanneer je onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben. Hier hebben wij geen controle over. Zorg ervoor dat je het privacybeleid van deze sites en hun “servicevoorwaarden” controleert voordat je zaken gaat doen of informatie uploadt.

Prijzen

Prijzen kunnen ter alle tijden wijzigen. De geldende prijs is de prijs zoals aangegeven op de website op het moment van bestellen, of in ieder geval op het moment waarop de overeenkomst is ontstaan. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tikfouten.

Intellectueel eigendomsrecht

 Op de content, waaronder teksten, afbeeldingen, geluid en video, rust een intellectueel eigendomsrecht. Vetalin is rechthebbende van deze content, althans heeft Vetalin rechtsgeldige toestemming voor het gebruik van deze content.  De content op deze website mag zonder toestemming niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat. Content mag wel gedeeld worden door middel van de social media buttons die op de website beschikbaar zijn.

 Toestemming

Door gebruik te maken van deze website stem je in met deze disclaimer en ga je akkoord met de voorwaarden hiervan.

Wijzigingen

Vetalin behoudt zich het recht voor de inhoud van deze disclaimer te wijzigen. Om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigen is het advies deze disclaimer regelmatig te raadplegen.

Scroll naar boven